fredag 27. februar 2009

Rico sunn og frisk

Nå nærmer det seg avreise til Sverige for Rico. I går var vi hos veterinær og han ble helsesjekket fra "topp til tå".
Rico er sunn og frisk, har korrekt bitt og alle tenner, sterkt hjerte, patella uten anmerkning. Dette var jeg sikker på, men greit å få det bekreftet fra veterinær før han flytter.
Må jo også si at min veterinær ble veldig imponert over Rico's deilig gemytt:-)

tirsdag 24. februar 2009

Iza

Red Hawk's Beatrice "Iza" er vår vidunderlige import fra Sverige. Iza bergtar de fleste med sitt sjarmerende vesen.
Når hun kommer og setter seg ved siden av oss i sofaen og skal se TV, så setter hun seg først ytterst på sofaen imellom meg og armlenet, deretter rygger hun helt tilbake til det stopper og så legger hun hodet på halsen min og bare koooooser:-) En annen yndlingsposisjon er å ligge på sofaryggen og legge hodet på halsen min.

Vi er kjempeglad for at Iza fikk komme til oss for ganske akkurat et år siden.

På bildene nedenfor har Iza gravd til kina og funnet et vellagret elgbein fra i høst, namnam:-)




mandag 23. februar 2009

Rico

Biscotti Anteo "Rico" ble levert tilbake til meg for ca to uker siden pga astmaallergi. Dette var en veldig vanskelig avgjørelse for familien, men den eneste utveien.

Rico er en fantastisk fyr, jeg kan ikke få rost hans første familie nok for all engasjement, sosialisering, trening og kjærlighet de har gitt han.

Kort fortalt så er han sosial og vennlig, lydhør og rask på innkalling. Han kan sitt, dekk og bli, vent etc. Rico finnes ikke dominant og går godt sammen med de fleste andre hunder. Han elsker barn og å være en sentral del av en familie. Rico har gått på valpekurs og var der en av de beste på kurset.

Nå venter nye tider, Rico flytter til Sverige om få dager. Hans nye familie gleder seg voldsomt, de er aktive hundefolk, både med utstilling, lure-coursing og racing. Jeg er kjempeglad på Rico's vegne!







Deilige salukivalper :-)

På tide med litt nytt fra oss. Salukivalpene har virkelig begynt å rase rundt, de leker og springer, napper hverandre i nakkeskinnet og har det skikkelig moro med hverandre.



tirsdag 10. februar 2009

Gøy med vinter

Caliph og Rico (Biscotti Anteo) raser rundt i snøen som gale. Det er kun disse to som vil være ute og leke og springe nå som det er så kaldt. De andre må tvinges med ut på tur.
Hundegårdene og alt rundt oss er fullpakket av snø, heldigvis så har naboen vår brøytet skogsveiene som vi bruker til turer, der får de hunder som trenger det svidd av seg noe energi iallefall.





mandag 9. februar 2009

NEENA igjen!

Sent i går kveld kom denne mailen fra Fiona, er så stolt over Neena. Se bare her hva hun greide i går:

"We had a mixed hunt today. Field of 12 dogs with Whippet Borzoi and Saluki. Neena had high score in the prelims and high score in the finals.

She won first place in the field!!

What's more these hunts count to next season and she qualified for NEXT years Grand Course today!!

She is in the running for the ASA novice trophy. That will not be decided until end of March. More - she now has over 100 points and a first placement. All she needs for her CC is a kill.

WHAT a great little dog!!"

søndag 8. februar 2009

Neena

Jeg er så stolt så stolt:-)

Biscotti Razali Nee Al Sayad Caravan har i sin første sesong i Open Field Coursing kvalifisert seg til "the GRAND COURSE". Neena har virkelig imponert stort "over there".

Dette skriver eier Fiona Bennet om Neena:

"Lotta's dog, but given as a gift to me. Evy brought her over from Norway, we got her sight unseen as Lotta and Evy chose her. They could not have chosen better. A born huntress, she catches everything that flies, burrows or runs. Neena has her own team, US, Norway and in Spain. We are all very proud of her abilities that have come to the fore in this her novice season."



Neena (i gult) og venner ute i feltet. Foto: Herb Wells
Nina - du kan også være litt stolt:-)

Caliph

Jeg skulle jo ikke ha en ny hannhund i mitt hus, prøvde å finne et passende hjem til denne flotte og omgjengelige gutten, men sånn ble det ikke - og ja kanskje det var en mening med det.

Vi er så glad i gutten vår, som aller helst bare er nær sin famliie, Han er "superlydig" når det passer han, men har enda ikke dratt avgårde på egen oppdagelsesferd. Vi har forstått at han hater å være ute alene, men derimot være med oss når vi jobber ute, med hester eller hva som helst. Jeg ser det daglig, han har skjønt hvor "grensen går" her vi bor.

Det er jo sånn at kjært barn har mange navn, sånn er det her også: Liffern, Liff-liff, Loffern, Loffis etc.., og når han vil hører han på alle kallenavn:-)

Nå er Liffern blitt vel ett år og vi ser fram til LC, han bærer supersterke coursinglinjer - noe som "Neena" i usa har vist i sin første sesong "over there".

lørdag 7. februar 2009

Enda mer snø.......

Jaha, det er vel bare å innse at det er vinter og snø...... Hundene vil helst ikke ut, bortsett fra Caliph, han riktig storkoser seg - løper og spinner rundt i snøen som gal! Lurer litt på om dette er en "polarsuki" ?


Jeg får vel kjøpe ny vannkanne, denne har tusen små hull.....



Caliph ser utover sitt rike........

fredag 6. februar 2009

Venter på våren......

Her skjer det ikke stort. Det snør og snør.... Mens jeg venter på vår og sommer, så plukket jeg fram disse bildene fra sommerens Podencospesial.

Are But Not's Aloveable Adonis "Don" - BIS veteran


Biscotti Anteo "Rico" BIS-valp

onsdag 4. februar 2009

Omplassering italiensk mynde

Snille, søte, deilige Biscotti Cajsa søker et nytt og kjærlig hjem, hun er født 25.4.2005. Det er lett å bli glad i Cajsa, hun er omgjengelig og snill, liker turer, hygge og kos hjemme i sofaen er det beste hun vet.

Dessverre så er hun ikke så glad i å dele matmor med 3 andre hunder, derfor søker vi et hjem til henne der hun får være den eneste hunden. Utover dette så er hun ingen problemhund.
Cajsa selges til redusert pris.

Ta kontakt med eier Anna-Maria så får du vite mer: 41633193 eller 67131317

Nå har vi også en blogg!

Alle har jo en Blogg! Selvfølgelig må vi ha en også:-) Her kommer vi til å legge ut "stort og smått" som skjer her hjemme.

Nå er salukivalpene 2 uker gamle, de vokser så de knaker:-) Alle har åpnet øynene og er ganske aktive i valpekassa til å være så unge.

Alle valpene er fine og søte, men jeg har jo allerede funnet mine favoritter, her er en av dem. Jente nr 1!